Kırkoba İlkokulu

Vizyon: Gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır. Vizyon cümlesi, organizasyonun ulaşmak istediği en uç nokta ve durumu, ilerlenecek yönü gösterir.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: 1

Saatler: 09:00-14:35
Isınma: Kömürlü Kalorifer
Lojman: 1 - Kullanılıyor ve Ana sınıfı olarak kullanılıyor.
Servis Bilgisi: Servis ile gitmek isteyenler için sabah orta okul servisi ile geliniyor akşam aynı servis ile gidiliyor.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2 sınıf öğretmeni 1 Ana sınıfı Öğretmeni ve 1 hizmetli

WEB - https://sultanhanikirkoba.meb.k12.tr

Adres - GAZİ MAH. 613 NOLU SK. NO 5 SULTANHANI / AKSARAY

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Sultanhanı ilçesine bağlı kırkoba yaylası iken zamanla gazi mahallesi haline getirilmiştir.

Adres - GAZİ MAH. 613 NOLU SK. NO 5 SULTANHANI / AKSARAY

Ulaşım Şahsi araçlarla ve ilçe merkezinden servis araçlarıyla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 50 km, ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.